StoryEditorWiadomości rolnicze

Racz się jagłami na słodko

11.10.2015., 07:10h

Do jedzenia kaszy jaglanej
nie przestaniemy
was namawiać. To chyba
najzdrowsza ze znanych
dietetykom kasz.
Jeśli rarytasem nie będzie
dla was ta w wersji
na słono, możecie równie
dobrze zrobić z niej
deser – i to we wszelkiej
postaci. Sprawdzi się
jako kremowa masa do
biszkoptu albo składnik
orzechowego musu.
Można z niej przyrządzić
nawet kokosanki.
A kiedy goni was czas,
szybko przyrządzicie
z niej deser z jabłkami
i bitą śmietaną.

Warszawa
12°C
Niewielki deszcz
wi_00
pt.
wi_00
14°C
6°C
sob.
wi_00
14°C
2°C
niedz.
wi_00
14°C
2°C
pon.
wi_00
19°C
5°C
wt.
wi_00
21°C
7°C
25. kwiecień 2025 16:52