StoryEditorWiadomości rolnicze

O zdrowiu swin na „Pejsakówce”

25.08.2017., 00:08h
Producentów trzody chlewnej czekaja nowe wyzwania zwiazane z dobrostanem zwierzat, bioasekuracja, kontrola zuzycia antybiotyków oraz dostarczaniem na rynek wysokiej jakosci miesa spełniajacego wymagania konsumentów. Mówiono o tym podczas tradycyjnie juz organizowanej przez prof. Zygmunta Pejsaka na poczatku czerwca konferencji w Panstwowym Instytucie Weterynaryjnym w Puławach. Hasłem XXII Międzynarodowej Konferencji Naukowej było „Zdrowie – czynnik decydujący o konkurencyjności produkcji świń”.
Warszawa
14°C
Bezchmurnie
wi_00
śr.
wi_00
25°C
12°C
czw.
wi_00
26°C
14°C
pt.
wi_00
26°C
13°C
sob.
wi_00
20°C
9°C
niedz.
wi_00
23°C
10°C
17. kwiecień 2025 03:45