StoryEditorWiadomości rolnicze

Jak „gotowali lokalnie” w Szczecinku

26.01.2018., 00:01h
Tegoroczna edycja projektu „Gotuj Lokalnie” realizo- wanego przez Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Pol- skiej wkroczyła w kolejny etap. Nauczyciele wyszkolili się w październiku. Teraz w szkołach trwają warsztaty, podczas których uczniowie przygotowują potrawy na konkurs. Przyglądaliśmy się gotowaniu uczniów Techni- kum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Zasadni- czej Szkoły Zawodowej w zawodzie kucharz w Zespole Szkół Nr 2 im. Ks. Warcisława IV w Szczecinku.
Warszawa
20°C
Pochmurno
wi_00
czw.
wi_00
28°C
15°C
pt.
wi_00
26°C
12°C
sob.
wi_00
21°C
10°C
niedz.
wi_00
24°C
11°C
pon.
wi_00
26°C
11°C
17. kwiecień 2025 10:56