StoryEditorWiadomości rolnicze

Zero strat? To jest możliwe

07.03.2018., 00:03h
– Producenci kiszonek na całym świecie borykają się z takimi samymi problemami. Wszędzie występują pleśnie i drożdże, wszędzie powstają straty suchej masy i wszędzie też spotykamy się z niewłaściwym zarządzaniem silosem czy pryzmą. Ale podejmując konkretne działania, te niekorzystne zjawiska możemy praktycznie całkowicie wyeliminować – twierdzi Luis Queiros z Lallemand Animal Nutrition, który podczas ubiegłorocznej konferencji w Licheniu starał się przekazać szereg cennych wskazówek.
Warszawa
14°C
Niewielki deszcz
wi_00
pt.
wi_00
15°C
6°C
sob.
wi_00
14°C
2°C
niedz.
wi_00
15°C
2°C
pon.
wi_00
19°C
5°C
wt.
wi_00
22°C
8°C
25. kwiecień 2025 11:06