StoryEditorWiadomości rolnicze

Rabarbar nie tylko dla Barbar

03.08.2018., 00:08h
Bez względu na to, jak masz na imię, nie przeocz tego niezwykłego sezonowego warzywa! Wszyscy wiemy, że kwaśne, i że szczawiany, więc trzeba z nim ostrożnie. Ale tyle rabarbaru, ile zmieści się w lemoniadzie czy cieście, na pewno nie zaszkodzi. A z pewnością orzeźwi i doda smaku prawie już letniemu popołudniu. Z rabarbarem możesz podać kopletny posiłek. Na obiad – zapiekanka, do popicia – lemoniada, a na deser – ciasto z wytrawnymi zielonymi łodygami.
Warszawa
13°C
Pochmurno
wi_00
czw.
wi_00
26°C
14°C
pt.
wi_00
26°C
13°C
sob.
wi_00
20°C
9°C
niedz.
wi_00
23°C
10°C
pon.
wi_00
24°C
11°C
17. kwiecień 2025 05:10