StoryEditorWiadomości rolnicze

Napój z granatem

09.02.2022., 11:02h

Składniki: 1 owoc granatu, 1 cytryna, kostki lodu, kawałek świeżego imbiru, 1/2 l czerwonego wina.

Wykonanie: Granat obrać i wyjąć pestki. Z cytryny wycisnąć sok. Imbir pokroić na małe plasterki. Do naczynia przełożyć ziarna granatu, plasterki imbiru, sok z cytryny, kostki lodu i zalać winem. Podawać od razu po przygotowaniu.

Pozostało 10% tekstu
Dostęp do tego artykułu mają tylko Prenumeratorzy Tygodnika Poradnika Rolniczego.
Żeby przeczytać ten i inne artykuły Premium wykup dostęp.
Masz już prenumeratę? Zaloguj się
Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
20. wrzesień 2024 00:01