StoryEditorWiadomości rolnicze

Biała kiełbasa z żurawiną i boczkiem

27.04.2021., 15:04h
Składniki: 6 białych kiełbas, 12 plasterków cienkiego boczku, 6 plasterków mozzarelli, żurawina.
Wykonanie: Każdą kiełbaskę przekroić na pół. Na płaskiej części ułożyć plasterek mozzarelli, żurawinę, przykryć drugą częścią kiełbasy i owinąć 2 plastrami boczku. Grillować, aż boczek się zrumieni, a ser roztopi.
Pozostało 10% tekstu
Dostęp do tego artykułu mają tylko Prenumeratorzy Tygodnika Poradnika Rolniczego.
Żeby przeczytać ten i inne artykuły Premium wykup dostęp.
Masz już prenumeratę? Zaloguj się
Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
27. wrzesień 2024 10:17