Oprócz masła, na wartości zyskał również bezwodny tłuszcz mleczny (o 5,3%), osiągając cenę 6764 dolarów/t oraz pełne mleko w proszku (o 0,6%) do 3122 dolarów/t.
Staniały natomiast laktoza, kazeina, cheddar oraz odtłuszczone mleko w proszku. Laktoza straciła na wartości 3,8% i osiągnęła cenę 759 dolarów/t, kazeina staniała o 2,4% do 6036 dolarów/t, cheddar o 1,9% do 4032 dolarów/t a OMP o 1,2% do 1920 dolarów/t. ms
Staniały natomiast laktoza, kazeina, cheddar oraz odtłuszczone mleko w proszku. Laktoza straciła na wartości 3,8% i osiągnęła cenę 759 dolarów/t, kazeina staniała o 2,4% do 6036 dolarów/t, cheddar o 1,9% do 4032 dolarów/t a OMP o 1,2% do 1920 dolarów/t. ms