PROGRAM SPOTKANIA:
- 9:30 – Rejestracja uczestników
- 10.00 – Rozpoczęcie spotkania, powitanie gości – Katarzyna Wójcik, redaktor naczelna
- 10.15 – Prezentacja odmian warzyw kapustnych przez firmy nasienne: Enza Zaden, PNOS Ożarów Mazowiecki, Sakata. Prezentacja sprzętu i środków produkcji przez firmy branżowe, m.in.: Azelis, FMC (Verimark 200 SC, Benevia 100 OD), Timac Agro Polska
- 11.30 – Pokaz maszyn do przetwórstwa kapusty – "TTM" Maszyny Spożywcze Sławomir Podgajny
- 12.00 – Warsztaty z rozpoznawania szkodników warzyw kapustnych – dr Maria Rogowska, PWSZ Skierniewice
- 13.00 – Dyskusja, konkurs na najlepszą kapustę̨ kiszoną
- 13.30 – Obiad
Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa kontaktując się:
mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., bądź tel. 698 369 837
lub rejestrując się na: