Canva/Unsplash,archiwum
StoryEditorNowość dla hodowców opasów

Bydło Mięsne i Opasy: mamy specjalną ofertę

19.02.2025., 16:00h

Szanowne Czytelniczki i Czytelnicy, redakcja „Tygodnika Poradnika Rolniczego” chciałaby Wam zaprezentować nowość w ofercie wydawniczej.

Nowy kwartalnik „Bydło Mięsne i Opasy” to prawdziwa dawka profesjonalnej wiedzy dla hodowców

Od stycznia 2025 roku przygotowujemy wraz z redakcją „Top Agrar Polska” kwartalnik „Bydło Mięsne i Opasy”. W najnowszym numerze BMiO znajdziecie między innymi teksty o tym, że pasze rzepakowe to nie tylko śruta, kiedy warto pokusić się o opas na pastwisku, przeczytacie rozmowę z dr. hab. Marcinem Gołębiewskim, prof. SGGW, o tym, jak wykorzystywać inteligentne koryta w opasie bydła, i czym jest inteligentna podłoga.

Prezentujemy też, jak obora uwięziowa sprawuje się jako odchowalnik u rolników z Lubelszczyzny. Przeczytacie także o tym, jak powinien wyglądać idealny obiekt dla bydła mięs­nego oraz prezentujemy francuskie gospodarstwo, w którym od 1972 roku prowadzona jest hodowla salersów.

Aby zaprenumerować „Bydło Mięsne i Opasy”, wystarczy zadzwonić pod nr tel. 61 886 29 70.

Cena to jedynie 35 zł rocznie.

image
FOTO: TPR
Warszawa
10°C
Pochmurno
wi_00
niedz.
wi_00
11°C
9°C
pon.
wi_00
16°C
5°C
wt.
wi_00
16°C
2°C
śr.
wi_00
16°C
5°C
czw.
wi_00
12°C
1°C
22. marzec 2025 22:00