Jakie atrakcje czekają uczestników?
W programie przewidziano wykłady nt.: monitoringu i metod określania zawartości suchej masy roślin kukurydzy oraz odmian i technologii uprawy Hydraneo kukurydzy w warunkach suszy.
O praktycznych metodach oceny wartości i jakości kiszonki z kukurydzy opowie dr hab. Zbigniew Podkówka i Marek Skwira z Limagrain Polska. Na temat nawożenia mikroelementami mówić będzie przedstawiciel firmy ADOB, a o ochronie kukurydzy preparatami Innvigo opowie Witold Dzikowski.
Podczas warsztatów będzie można nieodpłatnie zbadać jakość kiszonki z kukurydzy (struktura, sucha masa, strawność). Prosimy o przywiezienie ze sobą próby ok. 1 kg kiszonki z kukurydzy, zapakowanej w szczelny worek foliowy.
Potwierdzenie uczestnictwa pod nr tel. 61 886 29 54 i e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
O praktycznych metodach oceny wartości i jakości kiszonki z kukurydzy opowie dr hab. Zbigniew Podkówka i Marek Skwira z Limagrain Polska. Na temat nawożenia mikroelementami mówić będzie przedstawiciel firmy ADOB, a o ochronie kukurydzy preparatami Innvigo opowie Witold Dzikowski.
Podczas warsztatów będzie można nieodpłatnie zbadać jakość kiszonki z kukurydzy (struktura, sucha masa, strawność). Prosimy o przywiezienie ze sobą próby ok. 1 kg kiszonki z kukurydzy, zapakowanej w szczelny worek foliowy.
Potwierdzenie uczestnictwa pod nr tel. 61 886 29 54 i e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..