StoryEditorWiadomości rolnicze

Deser z mascarpone z owocami

30.08.2016., 11:08h
Składniki:  1/2 serka mascarpone, 1 i 1/2 szkl. malin, garść porzeczek, garść jeżyn, 2 łyżki soku z cytryny, 3 łyżki cukru pudru.

Wykonanie: Ser mascarpone ucieramy z cukrem pudrem, dodajemy sok z cytryny i szklankę malin. Masę ucieramy, przekładamy do pucharków i na wierzchu układamy porzeczki, maliny i jeżyny. Wstawiamy na co najmniej godzinę do lodówki.

Warszawa
14°C
Pochmurno
wi_00
niedz.
wi_00
20°C
11°C
pon.
wi_00
21°C
10°C
wt.
wi_00
18°C
11°C
śr.
wi_00
25°C
11°C
czw.
wi_00
25°C
13°C
13. kwiecień 2025 03:04