Wykonanie: Ugotowany bób obrać ze skórki. Bagietkę pokroić i podpiec w piekarniku. Jajka usmażyć na rozgrzanym tłuszczu, wbijając je na patelnię, tak by powstały jajka sadzone. Na talerzu ułożyć bagietkę, ułożyć jajko i posypać bobem. Całość oprószyć świeżo zmielonym pieprzem oraz solą.
Składniki: 1 szkl. ugotowanego bobu, 1 bagietka czosnkowa, 4 jajka, olej, sól, pieprz.
Wykonanie: Ugotowany bób obrać ze skórki. Bagietkę pokroić i podpiec w piekarniku. Jajka usmażyć na rozgrzanym tłuszczu, wbijając je na patelnię, tak by powstały jajka sadzone. Na talerzu ułożyć bagietkę, ułożyć jajko i posypać bobem. Całość oprószyć świeżo zmielonym pieprzem oraz solą.