![Dynie, ogórki, cukinie, arbuzy. Jak wyprodukować rozsadę? [PORADY]](/templates/site/images/jpgs/h_no-image_640.jpg)
Wykonanie:
Wątróbkę pokroić na mniejsze części, obtoczyć w mące i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Na drugiej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę z dynią, dodać pokrojone grzyby (wcześniej ugotowane), paprykę pokrojoną w kostkę. Podsmażać tak długo, aż warzywa zmiękną.
Warzywa wymieszać z usmażoną wątróbką, posypać posiekaną natką pietruszki.

Katarzyna Kosmala
Na drugiej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę z dynią, dodać pokrojone grzyby (wcześniej ugotowane), paprykę pokrojoną w kostkę. Podsmażać tak długo, aż warzywa zmiękną.
Warzywa wymieszać z usmażoną wątróbką, posypać posiekaną natką pietruszki.

Katarzyna Kosmala