StoryEditorWiadomości rolnicze

Koreczki wielkanocne

12.06.2014., 12:06h
Składniki: jajka przepiórcze, pomidory koktajlowe, rzodkiewki, sałata, ser mozzarella w kulkach.  

Wykonanie: Jajka gotujemy, obieramy ze skorupek i kroimy na połówki. Pomidory myjemy i kroimy na połówki, a rzodkiewki w plastry. Na wykałaczkę nadziewamy kolejno połówkę jajka, plasterek rzodkiewki, kuleczkę mozzarelli, listek sałaty i połówkę pomidora. Gotowe koreczki układamy na talerzu.

 
Warszawa
-1°C
Przeważnie bezchmurnie
wi_00
pt.
wi_00
15°C
-2°C
sob.
wi_00
15°C
5°C
niedz.
wi_00
11°C
8°C
pon.
wi_00
16°C
8°C
wt.
wi_00
15°C
6°C
20. marzec 2025 16:43