![Dynie, ogórki, cukinie, arbuzy. Jak wyprodukować rozsadę? [PORADY]](/templates/site/images/jpgs/h_no-image_640.jpg)
Wykonanie:
Żelatynę rozmiękczyć w zimnej wodzie. Mleko zagotować z pokruszonym marcepanem i cukrem. Zdjąć z ognia, dodać żelatynę i mieszając, rozpuścić w ciepłym mleku.
Krem odstawić i od czasu do czasu przemieszać. Gdy masa wystygnie, dodać likier i ubitą na sztywno śmietanę. Odstawić na noc do lodówki.
Schłodzony krem podawać polany owocowym syropem i udekorowany malinami i miętą.

Pomysł i wykonanie: B.K., zdjęcia: W.H.
Krem odstawić i od czasu do czasu przemieszać. Gdy masa wystygnie, dodać likier i ubitą na sztywno śmietanę. Odstawić na noc do lodówki.
Schłodzony krem podawać polany owocowym syropem i udekorowany malinami i miętą.

Pomysł i wykonanie: B.K., zdjęcia: W.H.