StoryEditorWiadomości rolnicze

Jeśli dobrze schowasz, zimą będą jak znalazł

02.11.2016., 15:11h
Okres intensywnych zbiorów warzyw trwa. Zbieramy warzywa korzeniowe, kapustne. Co zrobić, by dobrze przetrwały? O jakości i trwałości przechowalniczej zadecydują oczywiście warunki, w jakich je przechowamy, a więc ich trwałość zależy od nas.

Cały artykuł przeczytacie Państwo w  numerze 45/2016 "Tygodnika Poradnika Rolniczego". Jeżeli jeszcze nie masz prenumeraty "Tygodnika Poradnika Rolniczego", możesz ją zamówić korzystając z zakładki Prenumerata, zadzwonić pod numer (61) 886 06 30 lub skorzystać z e-wydania

Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
02. listopad 2024 19:18