StoryEditorWiadomości rolnicze

Zdrowiej w kuchni na co dzień

08.09.2016., 12:09h
Dziecko uwielbia kakao i czekoladę, ale jest na nie uczulone? Znajdziesz zamiennik. A może chcesz, żeby słodzik jednocześnie obniżał ciśnienie? Też jest na to sposób. Poznaj kilka produktów, które warto wprowadzić do kuchni. Do zdrowej kuchni.

Słyszałaś z pewnością o mączce chleba świętojańskiego. Może przeczytałaś kilka razy etykietę jogurtu czy innego produktu i nawet przejęłaś się, że to kolejny niezdrowy dodatek. Otóż nie. Ma on co prawda swoje oznaczenie – E410 – ale jest naturalnym produktem.

Cały artykuł przeczytacie Państwo w  numerze 37/2016 "Tygodnika Poradnika Rolniczego".
Jeżeli jeszcze nie masz prenumeraty "Tygodnika Poradnika Rolniczego", możesz ją zamówić korzystając z zakładki Prenumerata, zadzwonić pod numer (61) 886 06 30 lub skorzystać z e-wydania.

 

Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
24. listopad 2024 11:06